Tala Fou - Aafiaga le Mafaatusalia Puipuiga: Botin's Facial Recognition Smart Locks

Guangzhou, Saina - Oketopa 15th i le 19th, 2023 - O le 134th Canton Fair na faaiuina ma le manuia tele mo Botin.Faʻapitoa i faʻafitauli faʻapitoa mo le saogalemu, na faʻaalia ai e le kamupani lana laina oloa fou, faʻaalia ai le fuʻa.loka atamai e iloa foliga, fa'atasi ai ma le 'ese'ese o mea i fafo maloka tamatamai lima.

Canton Fair (2)

O le auai o Botin i le faʻaaliga na faʻamoemoe e tuʻuina atu oloa maualuga ma auaunaga faʻapitoa i ana tagata faʻaaloalogia.Na fa'amamafaina e le kamupani le fa'atonuga lelei e fa'afetaui ma sili atu i fa'amatalaga uma o oloa fa'atau.O le tautinoga i le ausiaina o le tau sili mo tupe sa avea ma autu autu i le taimi atoa o le mea na tupu.

O le mea na tupu, lea na faia mai ia Oketopa 15th i le 19th i Guangzhou, Saina, na maua ai se tulaga lelei mo Botin e faʻaalia ai lona alualu i luma i le pisinisi loka atamai.

O loʻo i totonu o le Sone Meafaigaluega, Botin Smart Technology (Guangdong) Co., Ltd. ua tuʻuina atu le 16 tausaga i le suʻesuʻega ma le faʻafouina oloka atamaitekinolosi.O a latou oloa ua maua FCC, CE, RoHS, ISO certifications, faʻapea foʻi ma le tele o pateni.Talu mai le tatalaina o le Canton Fair, o loʻo faʻatumuina pea lo latou fale i tagata asiasi i aso uma.E tusa ai ma sui faʻatau a le kamupani, na latou faʻafeiloaʻia le silia ma le 400 tagata faʻatau i totonu o aso muamua e tolu.

“O le to'atele o a matou tagata fa'atau e sau mai Asia i Sautesasae, fa'apea fo'i ma Amerika i Saute ma Sasa'e Tutotonu, e fetaui lelei ma a matou maketi fa'atatau.Ua uma ona matou faʻamaonia poloaiga faʻataʻitaʻiga ma le tele o tagata faʻatau, ma o nisi o loʻo faʻatulagaina e asiasi i la matou falegaosimea i aso a sau.O le fua faatatau o le liua o poloaiga mai lenei faʻaaliga e matua faʻamoemoeina, e sili atu nai lo iʻuga na ausia i le Spring Canton Fair talu ai!fa'aalia le 'au fa'atau fa'atau.

广交会合照1

Fa'aofiina fa'atekonolosi fa'aonaponei, Botin'sloka atamai e iloa foligafolafola mai se tulaga le mafaatusalia o le saogalemu ma le faigofie mo tagata e ona fale ma pisinisi tutusa.O lenei oloa fou o loʻo faʻaalia ai le tuʻuina atu o le kamupani i le tuleia o tuaoi o mea e mafai i le tulaga o le saogalemu atamai.

O le fa'aopoopoina o le fu'a oloa o se fa'asologa oloka i fafoma fofo e mafai ona fa'aogaina tamatamailima, fa'alautele atili le ofoina atu o le saogalemu a Botin.O nei fa'aopoopoga fou e fa'amalieina le tele o mana'oga ma mana'oga saogalemu.

"Matou te fiafia i le taliaina lelei oa matou oloa na maua i le 134th Canton Fair," o le tala lea a Mr.Xiao, Pule Sili o Botin."O le naunautaiga ma le fiafia mai tagata asiasi e toe faʻamaonia ai la matou tautinoga i le tuʻuina atu o fofo sili ona lelei e toe faʻamalamalamaina ai le saogalemu i aso nei."

E momoli atu le fa'afetai tele a Botin i tagata asiasi uma, paaga, ma paaga na saofagā i le manuia o lenei fa'amoemoe.O loʻo tulimatai atu le kamupani i le faʻaauauina o mea fou ma faʻamoemoe e sili atu i faʻamoemoega o tagata faʻatau i le sailiga o le tuʻuina atu o fofo sili ona lelei i totonu o le vasega.


Taimi meli: Oke-21-2023